گوناگون و متفرقه تحقیق در مورد خواص ظاهري گوشت 7132
کد فایل
7132
دسته
گوناگون و متفرقه
نوع فایل
تحقیق
تعداد مشاهده
1226
فرمت فایل دانلودی
.zip
فرمت فایل اصلی .doc
تعداد صفحات 3
حجم فایل
8 کیلوبایت
0
0
لینک دانلود و خرید پایین دسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 3 صفحه قسمتی از متن word (..doc) : 1چگونگي تغيير روش مصرف گوشت : خصوصيات ظاهري گوشت:1-رنگ گوشت:مهمترين تركيباتي كه موجب ظهور رنگ در گوشت مي شود رنگدانه هايي هستند كه برخي طول موج هاي نور را جذب كرده ، ساير نورها را منعكس ميكنند . ساختمان وبافت عضلات نيز بر ميزان جذب وانعكاس نور تاثير دارد.رنگدانه هاي گوشت:1- پروتئين هموگلوبين يا رنگدانه خون2- پروتئين ميوگلوبين يا رنگدانه عضلات كه در صورتيكه به خوبي انجام شده باشد 80 تا90 درصد رنگدانه گوشت را تشكيل مي دهد.3- آنزيم كاتالاز4- آنزيم سيتوكرومآنزيم هاي كاتالاز وسيتوكروم بر رنگ گوشت تاثير جزيي دارند.ساختمان ميوگلوبين:ميوگلوبين داراي يك قسمت پروتيني به نام گلوبين(پروتين گلبولي)و يك قسمت غير پروتيني به نام حلقه هم مي باشد.رنگ گوشت تا حدودي به حالت اكسيداسيون داخل حلقه ي هم بستگي دارد.عوامل موثر بر مقدار ميوگلوبين عضله :1-نوع دام: به طور كلي عضلات گاو وگوسفند ميوگلوبين بيشتري نسبت به عضلات خوك ،گوساله شيري،ماهي وطيور دارند. رنگ گوشت اين حيوانات نيز به ميزان ميوگلوبين انها مربوط است.