فنی مهندسی پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانوایی 5629

کد فایل 5629 دسته فنی مهندسی نوع فایل متفرقه تعداد مشاهده 2703 فرمت فایل دانلودی .pptx فرمت فایل اصلی ppt تعداد صفحات 31 حجم فایل 171 کیلوبایت 0 1

دانلود

مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت درمورد کاربرد آنزیم ها در نانواییقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید:31 محتویاتمقدمهبهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین آنزیم های گندمکاربرد آمیلاز ها درسایر فرآورده های نانوایی پروتئینازهامنبع پروتئازهاتجزیه پروتئازهاتاثیراختصاصی پروتئازها برگلوتنکاربرد پروتئازها درتهیه نانپنتوزانازهامنابع همی سلولازهای مورد استفاده درصنعت نانواییکاربرد پنتوزانازهانانهای گندم کاملنانهای چاودارلیپاز هااکسیدوریداکتاز هالیپوکسی ژنازآنزیم گلوتانیون نتیجه گیری قسمتی از پاورپوینتمقدمه¢تعریف نان :¢ نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد . رایجترین افزودنی شیمیایی مصرفی در تولید نان ، بی کربنات سدیم یا جوش شیرین می باشد که در آغاز بعنوان دارویی جهت التیام درد دستگاه گوارش ناشی از زخم گوارشی در عطاری ها عرضه می شده است و احتمالا” این ماده نخست در پوک کردن خمیر شیرینی مصرف داشته و بعدها بعنوان پوک کننده خمیر نانهای سنتی مورد مصرف قرار گرفته است.¢جوش شیرین مصرفی در نان با توجه به عوارض مختلفی که کربنات سدیم (سودا) باقی مانده بر سلامت مصرف کننده بجای می گذارد به سادگی با مایه خمیر قابل جایگزینی می باشد و نه تنها هیچ گونه افت کیفیتی پدیدار نخواهد گشت بلکه نان حاصله کیفیت مطلوبتری از لحاظ ارگانولپتیک ، وضع ظاهری و ماندگاری خواهد داشت . این ماده شیمیایی مضر که به زعم استفاده کنندگان جهت صرفه جویی در وقت ، پاسخگوئی به افزایش رشد جمعیت ، کاهش هزینه ها ،ارزانی و سهولت استفاده ، نداشتن جایگزین مناسب ، روان کردن خمیر و مسائلی از این قبیل نظر صاحبان نانوایی را بخود جلب کرده است دارای اثرات و پیآمدهای غیر بهداشتی متعددی می باشد . •بهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین ¢نان به عنوان یکی از مهمترین منبع تغذیه ای مردم کشور ، نقش بسزایی در تامین انرژی ، پروتئین و املاح ضروری بدن دارد و به همین جهت بهداشت و سلامت نان در حفظ و ارتقا» سلامت جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد به نحوی که با مصرف متوسط روزانه 300 گرم نان ، حدود %50 پروتئین ، %60 تیامین و نیاسین ، حدود %40 کلسیم و حدود %اب80 آهن مورد نیاز بدن یک فرد بزرگسال تامین می گردد .نتیجه گیریآنزیم ها، پروتئین هایی بازنجیره ی مولكولی بزرگی هستندكه به عنوان كاتالیزور(واسطه) شیمیایی عمل می كنند و بدون اینكه مستقیماً وارد فعل و انفعال شوند و یا خود تغییركنند ، فعل و انفعالها را انجام پذیر و یا سرعت می بخشند. بعضی ازاین اعمال شیمیایی بدون حضورآنزیم ها یا اصلاً انجام نمی شوند و یا زمان بسیار طولانی ای برای انجامشان لازم خواهد بود. غذای اصلی خمیرمایه شكراست. اگر در آرد موجود باشد مستقیماً از آن باكمك آنزیم ها تغذیه می كند و اگرموجود نباشد به وسیله آنزیم های دیگر مولكول نشاسته را می شكند و تبدیل به قندهای ساده و قند را تبدیل به انرژی برای خود و گازكربنیك و الكل می كند و برای ساخت و ساز و تولید مثل به مواد دیگری از قبیل نمك های نیتروژن، فسفر و ویتامین ها احتیاج دارد. آنزیم هایی كه در خمیرمایه وجود دارد همه به طوركلی برای تولید نان مفیدند ، ولی بستگی به نوع نانی كه مد نظراست، بعضی مشكل ساز و بعضی كارساز می شوند.و . . .. پاورپوینت
منتشر شده در
  • عمومی و متفرقه تحقیق در مورد عکاسی و مکاتب و روش های آن 45 ص 29034
  • تحقیق در مورد عکاسی و مکاتب و روش های آن 45 ص عکاسی و مکاتب و روش های آن 45 ص دانلود تحقیق در مورد عکاسی و مکاتب و روش های آن 45 ص عکاسی مکاتب روش های تحقیق مورد عکاسی مکاتب
  • مدیریت دانلود پاورپوینت مزایا و معایب مدیریت مشارکتی 77325
  • پاورپوینت مزایا و معایب مدیریت مشارکتی مدیریت مشارکتی معایب مدیریت مشارکتی مزایا مدیریت مشارکتی مدیریت مشارکتی موانع اجرای نظام مشارکتي
  • عمومی و متفرقه پاورپوینت کودک در حال احتضار 140890
  • پاورپوینت کودک در حال احتضار کودک در حال احتضار دانلود پاورپوینت کودک در حال احتضار کودک حال احتضار پاورپوینت کودک احتضار
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی 137713
  • پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی دانلود پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک و خرید اینترنتی پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک خرید اینترنتی پیشینه تحقیق تجارت الکترونیک خرید اینترنتی
  • روانشناسی-علوم تربیتی پاورپوینت مهارت کنترل نفس 125293
  • پاورپوینت مهارت کنترل نفس پاورپوینت درباره مهارت کنترل نفس مهارت کنترل نفس خویشتن داری چیست مهارت کنترل نفس چیست مهارت کنترل نفس یا خویشتن داری مهارت کنترل نفس و خویشتن داری مهارت کنترل نفس و خویشتن داری چیست مهارت های کنترل نفس چیست
  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مبانی نظری و پیشینه مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی 27156
  • مبانی نظری و پیشینه مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی مبانی نظری و پیشینه مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی دانلود مبانی نظری و پیشینه مدلهای تصمیم گیری در سیاست خارجی مبانی نظری پیشینه مدلهای تصمیم گیری سیاست خارجی مبانی نظری پیشینه مدلهای تصم

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *