فنی مهندسی پاورپوینت درمورد بسته بندی اتمسفر اصلاح شده 5515
کد فایل
5515
دسته
فنی مهندسی
نوع فایل
پاورپوینت
تعداد مشاهده
2389
فرمت فایل دانلودی
.pptx
فرمت فایل اصلی ppt
تعداد صفحات 46
حجم فایل
539 کیلوبایت
0
0
مشخصات فایلعنوان: بسته بندی اتمسفر اصلاح شدهقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 46محتویاتمقدمهتاريخچهمعرفي اتمسفر اصلاح شده MAPمزاياي بسته بندي با اتمسفر اصلاح شدهمقايسه ماندگاري هاچگونگي استفاده از روش MAPگوشت قرمزگوشت خام مرغ و ماكيانغذاهاي آمادهمحصولات گوشتي پخته و فرآوري شدهبسته بندي به روش اتمسفر اصلاح شدهبازارپسندي محصولاستفاده از MAP براي محصولات تازهسرعت تبادل اکسيژن مناسب(OTR)و . . . .قسمتی از پاورپوینتمقدمهحفاظت از مواد غذايي از زمان توليد تا هنگام مصرف امر بسيار مهمي است. عواملي بسياري باعث از بين رفتن ارزش مواد غذايي مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به فساد ميكروبي، تغيير ساختار مولكولي، از دست دادن برخي خواص مهم مانند ويتامين و … اشاره كرد. معمولاً عواملي كه باعث رشد ميكرواوگانيسمها در يك محصول بعد از توليد مي شوند عبارتند از: 1- سطح پايين بهداشت در فرآيند توليد 2- تاخير بين توليد و بسته بندي 3- دما انبارش 4- نوع ماده بسته بندي 5- حجم گاز آزاد درون بسته بندي 6- نوع و تركيبات گازهاي درون بسته بندي 7- درصد اكسيژنساده ترين روش برای محافظت از مواد غذايی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذايی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنين فرار خواص داخلی آن محافظت می نمايد. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به اين لحاظ تخليه هوا و يا تزريق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذايی راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باكتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول است.عمدتاً در ايران از بسته بندی معمولی يا روش تخليه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخير با توجه به پيشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شيوه های نوين و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.تاريخچهدر دهه 1930 ميلادي وقتي سبزيجات و ميوه ها توسط كشتي جابجا مي شد از گاز غليظ CO2 براي بالا بردن زمان ماندگاري استفاده گرديد. كشور انگلستان به عنوان اولين كشور از سيستم اتمسفر اصلاح شده (Modified atmosphere) براي محافظت از گوشت خوك و ماهي استفاده كرد. از آن زمان به بعد استفاده از اين روش با توجه به افزايش نياز، گسترش يافت.و . . .
پاورپوینت