عمومی و متفرقه پاورپوینت درمود شربتها ی قندی 5598
کد فایل
5598
دسته
عمومی و متفرقه
نوع فایل
پاورپوینت
تعداد مشاهده
2367
فرمت فایل دانلودی
.pptx
فرمت فایل اصلی ppt
تعداد صفحات 23
حجم فایل
164 کیلوبایت
0
0
مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت درمود شربتها ی قندی قالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 23محتویاتمقدمهشربت خرماشربت یاکونسایر مزایای fosشربت افراکاربردهای شربت افراشربت خرماشربت عسلآیا عسل طبیعی هم شکرک میزند؟منابعقسمتی از پاورپوینتمقدمهØتعریفشربتها ی قندی بخشی از شیرین کننده های طبیعی هستند که امروزه استفاده فراوانی در تولید محصولات غذایی و حتی دارویی دارند . شربت خرما}خرما میوه ای قدیمی است . چربی کمی دارد . بعلت مقادیر ناچیز سدیم بیماران مبتلا به فشار خون بالا با مصرف آن مشکلی نخواهند داشت .شربت یاکوناکثر ریشه ها و غده های گیاهی کربوهیدرات ها را به صورت نشاسته ذخیره می کنند ، گیاه باکون کربوهیدارت را بهصورت فروکتوز الیگوساکارید (FOS) پلیمری که عمدتاً از فروکتوز تشکیل شده است ذخیره می کند . پودر ریشۀ خشک شده یاکون حاوی 70-50 % FOS و نسبت کمی از شکرهای ساده ( مثل گلوکز ، فروکتوز و ساکارز)می باشد.بدن انسان آنزیمی جهت هیدرولیز FOS ندارد در نتیجه به صورت غیر متابولیزه از دستگاه گوارش عبور کرده و کالری کمی تولید میکند. یاکون همچنین به عنوان مادۀ پروبیوتیک عمل مادۀ پروبیوتیک عمل نمودهه و قسمت هضم نشدۀ یاکون به عنوان ماده ای جهت تغذیه باکتری های مفید روده بوده و باعث بهبود جذب ویتامین هایی از قبیل ب کمپلکس .و . . .
پاورپوینت