عمومی و متفرقه تحقیق در مورد بيوشيمي ذرت 66 ص 26427
کد فایل
26427
دسته
عمومی و متفرقه
نوع فایل
تحقیق
تعداد مشاهده
945
فرمت فایل دانلودی
.zip
فرمت فایل اصلی .doc
تعداد صفحات 66
حجم فایل
63 کیلوبایت
0
0
لینک دانلود و خرید پایین دسته بندی : ووردنوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 66 صفحه قسمتی از متن word (..doc) : بيوشيمي ذرت 1مقدمهدر جهان پيچيده امروز پايايي و دوام ملتها منوط به تحقيقات اساسي در كليه زمينههاي كشاورزي، صنعت و … است. تحقيقات ضامن خودكفايي و استقلال كشور است. رونق كشاورزي يك بعد توسعه است كه ما در رسيدن به خودكفايي و در نهايت به استقلال اقتصادي كه ضامن استقلال سياسي است، كمك زيادي ميكند. تحقق اين اهداف مقدس و بينيازي از واردات مواد غذايي اهميت ويژهاي دارد و ما ناچاريم به اين سلاح، مسلح شويم. زيرا امروز سلاح مواد غذايي بزرگترين اهرم قدرت است كه و كشورهاي پيشرفته و صنعتي عليه يكديگر و عليه كشورهاي جهان سوم بكار ميگيرند.براي خودكفايي در زمينه كشاورزي، علاوه بر افزايش سطح كشت و افزايش عملكرد در واحد سطح، بايستي استفاده از واريتههايي را كه داراي ارزش غذايي بالايي (بدون تاثير بر عملكرد) هستند، نيز مهم دانست. عدم كنترل جمعيت و رشد روزافزون آن در جهان و تامين نيازهاي غذايي بشر بيشتر از هر چيز ذهن انسان را به خود مشغول كرده است. لذا توجه به بهبود كيفيت و كميت امري الزامي است. جمعيت دنيا در حال حاضر متجاوز از 6 ميليارد نفر ميباشد كه كمبود غذا، قحطي و گرسنگي دامنگير بيش از 700 ميليون نفر بوده و بالغ بر 3 ميليارد نفر داراي سوء تغذيه وجود دارند. عليرغم پيشرفتهاي قابل توجه در علوم، بدليل كمبود مواد غذايي اكنون بيش از 5/1 ميليارد نفر به سوء تغذيه و بيماريهاي ناشي از آن مبتلا هستند.