علوم پزشکی پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدن 6318
کد فایل
6318
دسته
علوم پزشکی
نوع فایل
پاورپوینت
تعداد مشاهده
2972
فرمت فایل دانلودی
.ppt
فرمت فایل اصلی ppt
تعداد صفحات 82
حجم فایل
3.8 مگابایت
0
0
مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت تدابير خوردن و آشاميدنقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 82محتویاتمبنای تقسیم بندی خوراکی هاقسام خوراکی هااقسام اغذیهمراتب درجات چهارگانه ادویهخوراك اصلي انسانغذا و مزاجنکات لازم در غذا خوردننبایدهاطعم غذاارتباط طعم غذا با کیفیت آنطعم غذاظرف غذاوجود خلط صفراوی در معدهتدبیر آبو . . . . . . . .قسمتی از پاورپوینتمبنای تقسیم بندی خوراکی ها:1- تأثیر به ماده (انواع غذا)2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر)اقسام خوراکی ها:1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها اقسام اغذیه:1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس 2- لطیف و کثیف 3- کثیر الغذا و قلیل الغذا و . . .. . . .
پاورپوینت