علوم پایه پاورپوینت درمورد صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن ( اثر phو نمک ) 5611
کد فایل
5611
دسته
علوم پایه
نوع فایل
پاورپوینت
تعداد مشاهده
2808
فرمت فایل دانلودی
.pptx
فرمت فایل اصلی ppt
تعداد صفحات 25
حجم فایل
920 کیلوبایت
0
0
مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت درمورد صمغ کتیرا وخواص رئولوژیکی آن ( اثر phو نمک )قالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 25محتویاتصمغ هاکتیراخصوصیات رئولوژیکی کتیراگرانروی ظاهری کتیرااثر بر هم کنش های نشاسته- هیدروکلوئیدها : اثر نمک ها اضافه کردن هیدروکلوئیدها و پروتئین ها به ژل های ساردینعملکردهای کاراگنیان روی ژلاتینه شدن و رفتارهای تخریبی نشاسته ذرت در حضور یا غیاب نمک های مختلفRefrenceنتیجهو . . .قسمتی از پاورپوینتصمغ هاصمغ ها گروه بزرگی ازپلی ساکاریدها ومشتقات آن هاهستند که قادرند محصول هایی با ویسکوزیته ی بالا در غلظت های پائین تولید کنند. صمغ ها به طور وسیع در صنایع غذایی برای تهیه ژل و به عنوان پایدار کننده و عوامل سوسپانسه کننده مورد استفاده قرار می گیرند. v صمغ های ترشحیvصمغ های جلبکیvصمغ های دانه ایv صمغ های میکروبیv مشتقات نشاسته و سلولز¨تمامی صمغ ها ملکولهای هیدروفیلیک دارند.¨مولکول های پلی ساکاریدی خطی فضای بیشتری را اشغال می کنند و ویسکوزتر از مولکول های بسیار انشعابی با همان وزن مولکولی هستند.¨ترکیبات انشعابی آسانتر ژل تشکیل می دهند و پایدار تر هستند¨پلی ساکاریدهای خنثی فقط به طور جزئی تحت تاثیر PH قرار می گیرند و هم چنین نمک ها در غلظت کم اثر کمی بر روی آن ها دارند نتیجه:¨بالارفتن قدرت يوني، موجب كاهش گرانروي ظاهري هر دوگونه در تمام غلظت ها مي شود .اصولا ساختار اورونيك اسيد موجب باردار بودن صمغ شده و در آب خالص، ميزان بار هاي موجود به دليل آزاد شدن H+ از گروه هاي COOH زيادتر مي شود. دافعه بين اين بار ها، موجب ساختار گسترده تر و در نهايت گرانروي بالاتر مي شود. افزودن نمك موجب خنثي شدن اين بار ها مي شود. در نتيجه، دافعه كاهش مي يابدوساختار¨پلي ساكاريد به حالت زنجيره انعطاف پذير در مي آيد و در مجموع گرانروي كاهش مي يابد¨و . . .
پاورپوینت