علوم انسانی پاورپوینت درمورد اقتصاد كشاورزي(نان فانتزی) 5658
کد فایل
5658
دسته
علوم انسانی
نوع فایل
پاورپوینت
تعداد مشاهده
1938
فرمت فایل دانلودی
.pptx
فرمت فایل اصلی ppt
تعداد صفحات 32
حجم فایل
190 کیلوبایت
0
0
مشخصات فایلعنوان: پاورپوینت درمورد اقتصاد كشاورزيقالب بندی: پاورپوینتتعداد اسلاید: 32محتویاتمقدمه مشخصات محصول ، فرآیند و روش تولید محصولروش تولیدخلاصه بر آورد مالی طرح : ( به میلیون ریال )برآورد سرمایه ثابت طرحهزینه ساختمان سازیهزینه تاسیساتهزینه اثاثیه و لوازم اداریوسائل حمل و نقل داخل و خارج کارخانههزینه های قبل از بهره برداری طرحهزینه های پیش بینی نشده طرحهزینه سوخت و انزژیبرآورد هزینه های پیش بینی نشده تولیدهزینه تهسیلات مالیمحاسبه نقطه سر به سر ( در 100% راندمان )محاسبه سایر نسبتهای مالیقسمتی از پاورپوینتمقدمه به طور کلی نان فانتزی را می توان به 2 گروه نان سفید وتیره تقسیم کرد:نان سفید و تیره .نانهای سفید شامل نان ساندویچی ,همبرگر,فرانسوی.نانهای تیره شامل نانهایی که با ارد چاودار و سبوس دار تهیه شده باشد.نانهایی که امروزه در بازار ایران رونق دارد شامل:1- نان دیابت 2- نان ترکیبی3- نان چاودار 4- نان سوبیتال 5- نان سلیات1- نان دیابت:این نان مخصوص افراد دیابتی است ودرآن از آرد چاودار,جو,زیره,سبوس مالت و پوسته سویا استفاده میکنند.2- نان ترکیبی: نانهایی هستند که در آنها از مواد مختلف خوراکی استفاده میکنند مثلا نان سیر وزیتون,نان گردو,نان سیب و کشمش,نان بلغور گندم وجو.3- نان چاودار: این نان از نوعی غله به نام چاودار(گندم سیاه)تهیه شده است.باعث کاهش کلسترول وخطر بیماریهای قلبی وعروقی شده و دارای ویتامین گروه ب و ای است. این باعث ایجاد حس سیری در شخص شده و برای رژیم لاغری مناسب است.4- نان سوبیتال: این نان سیاه رنگ است.با انواع دانههای روغنی مانند کنجد,افتابگردانو بذرک تهیه میشود.این نان دارای مقداری امگا 3 است.5- نان سلیات: از جمله نانهای رژیمی است که خوردن آن به افرادی که به گلوتن حساسیت دارند توصیه می شود.این نان فاقد آرد گندم است وبا ارد برنج تهیه میشود.از لحاظ بعضی املاح پائین است به همین دلیل به ان فیبرکس اضافه میکنند.9 – مشخصات محصول ، فرآیند و روش تولید محصول : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از حرارت دادن در فر وجود دارد ، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود .باتوجه به این که انواع زیادی از فرآورده های نانوای وجود دارند ، درجه بندی آن بر حسب فرمولاسیون آماده سازی و ویژگی های محصول امکان پذیر نمی باشد . از این رو محصولات را بر اساس روش ور آوردن تقسیم بندی می کنند . چنین تقسیم می کنند . چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد .و . . . .مشخصات طرح :نام مجری طرح :نوع محصول تولیدی : نان صنعتی ( فانتزی )ظرفیت اسمی : 5000 تن در سالظرفیت عملی : 5000 تن در سالنوع طرح : ایجاد زمین و ساختمان :مساحت زمین : 2000 متر مربعمساحت کل ساختمان : 700 متر مربعشاخصهای عملیاتی :تعداد روز کاری : 250 روزتعداد نوبت کاری در روز : 3 نوبتزمان نوبت کاری : 8 ساعت تعداد کارکنان :تولیدی : 10 نفرغیر تولیدی : 5 نفرمواد اولیه و محل تامین :داخلی : ******خارجی : = تاسیسات عمومی :برق : 100 کیلو واتآب : 4/3 اینچسوخت : گاز طبیعی
پاورپوینت